Over ons

Over ons

THE LEADING SALONS OF THE WORLD

L’Atelier Geraud is gevestigd in een prachtig herenhuis nabij de Meir en geldt als een ware instelling in Antwerpen. Dit salon, dat er niet de naam van draagt, behoort tot de prestigieuze The Leading Salons of the World.

Dertig jaar geleden werden een Dessange-salon en een Mod’s Hair-salon samengevoegd om een te worden in L’Atelier Geraud en enkel het beste te behouden. Hier staan de kunst van de uitmuntendheid en het unieke steeds centraal.

DE KUNST VAN HET HAAR

Omdat het haar een materie is die de grootste zorg verdient, heeft L’Atelier Geraud gekozen voor Shu Uemura en zijn unieke ceremonies geïnspireerd op de Aziatische rituelen. 

Maar de magic touch van dit buitengewone adres is het onthaal en de globale aanpak van de klanten. Hier is de klant geen nummer, hier bent u geen anoniem gezicht waarop de laatste snit of trendy kleur wordt geplakt. Hier wordt alles op u afgestemd, op uw persoonlijkheid, uw morfologie, uw teint. 

How we work

1

HAIR DESIGN

L’Atelier Geraud is méér dan een kapsalon,
het is een ruimte die je ontspant en waar plaats en tijd wordt gemaakt voor jou. Wie ben je ? Wat zijn je gewoontes ? Welke style wil je uitstralen ?
De jarenlange vakkennis en ervaring van ons team zorgen ervoor dat we je telkens opnieuw het ideale kapsel kunnen bieden die bij jou past.
2

COLOR DESIGN

De Kleur, een van onze voornaamste troeven,
Een team van ervaren kleurspecialisten, steeds op zoek naar nieuwe technieken, weet perfect wat uw haartextuur nodig heeft. Hun unieke manier om uw haarlokken te kleuren aan de hand van een speciale  plooitechniek, in een beschermend papier werd speciaal samengesteld om uw haarstructuur niet te beschadigen. Onze plantaardige producten zijn daarenboven ideaal voor een eerste kleuring. Deze nieuwe aanpak van kleuring respecteert het haar en bezorgt het ook een uitzonderlijke schittering.
3

HAIR AND SCALP

De ultieme avantgarde luxe verzorging,
Shu Uemura-art of Hair  producten combineert unieke natuurlijke ingrediënten met baanbrekende wetenschap en de ervaring van ‘s werelds meest geïnspireerde haarstylisten, om vrouwen overal de absolute artisticiteit van mooi haar te bieden.
4

WAVE SERVICES

Hair looks perfectly wavy and playfull.

5

MAKE UP SERVICE

Make-up by Liesbeth
Products Mac & Bobbi Brown
make-upbyliesbeth.com
6

STUDENTS

-20 %

Team Geraud

KENNISMAKINGSBON!

Ben jij benieuwd naar ons fantastische kapsalon
maar kwam je nog nooit bij ons over de vloer?
Twijfel dan nu niet langer en ontvang je KORTING

Download Bon